Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Isteni Mátrix"

2014.03.26

 

Az ÉLET bármelyik pillanatban megváltozhat


Életünkre minden hatással van!

Nézd meg és értsd meg Gregg Braden Isteni Mátrix előadását (csak nyersz vele!) .

https://www.youtube.com/watch?v=_gXAkdmyz10&list=PLlRhrNROn7nGCRGYK9jSM0M-Q0L5ltpVH

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xrc8ofLl01w&list=PLlRhrNROn7nGCRGYK9jSM0M-Q0L5ltpVH


https://www.youtube.com/watch?v=vD3irUh_-pA&list=PLlRhrNROn7nGCRGYK9jSM0M-Q0L5ltpVH


https://www.youtube.com/watch?v=iJx-biH-vvo&list=PLlRhrNROn7nGCRGYK9jSM0M-Q0L5ltpVH


A földi létben és az univerzumi világban lejátszódó események egyaránt hatnak ránk, hatnak életünk minden rezdülésére.


Miért is írok minderről, amikor ezt már olyan sokan leírták?

Azért, mert most teljesen aktualitását érzem.

És arra is gondoltam, hogy ezekben a napokban több embernek is megfordulhat ez a gondolat a fejében, és szeretném, hogy érezzék, nincsenek egyedül!

 

Szűkebb és tágabb környezetemben minden család, minden ember küzd valamiért, vagy valami ellen. A nagy számok törvénye alapját cáfolva, igen csekélyen sikerrel. Most biztosan van, aki azt gondolja, hogy a túlzott vágyak, a hiányra való fókuszálás, a félelmeik, félelmeink, a hibás gondolkodás és még jó néhány hibás beidegződés gátolja a haladást.

Persze ebben van igazság, de korántsem annyi, mint amennyire a „pozitív gondolkodók” vélik.


Most egy kis kitérőt teszek:

Szerinted mit jelentenek a HIT, REMÉNY, SZERETET szavaink?


Abban biztos vagyok, hogy sokan tudjátok a szavak jelentését, és saját hit, ill. értékrendetek szerint értelmezitek, és elhelyezitek bizonyos fontossági „polcon”.

Az alábbi mondataim nem kizárólag sajátjaim, hanem egy együttgondolkodás, és folyamatos beszélgetés eredményei.

A SZERETET az alsó csakrák „fizikai szintű terméke”, a REMÉNY az szellemi ajándék, és mindezek, hogy találkozni, valamint működni tudjanak együtt, szükség van a HIT-re, ami a szívünk által valósul meg. Ez egy teljesen egyedi nézőpont. A szívet most már sokan helyezik a középpontba, és tudományosan is bizonyítást nyert, hogy előbb dönt, mint az agy.

Mielőtt látnánk valakit, mielőtt beszélnénk valakivel, mielőtt egy társaságba illeszkednénk a szívünk „látatlanban” dönti el, hogy ez most jó saját magunk számára, kedvező vagy kedvezőtlen változás vár ránk, szimpatikus vagy antipatikus lesz a személy, ill. a helyzet.

Amikor ténylegesen bekövetkezik a valódi találkozás, vagy esemény a döntés már legbelül megszületett.


A HIT jelen esetben nem a vallásos hitet jelenti, hanem azt a hitet, amit a szívünkkel el tudunk fogadni magunkról, környezetünkről, arról, hogy mit-hogy-mikor tudunk megváltoztatni, mire vagyunk képesek. Az agyunk a vezérlést végzi, ott tárolódnak a hozott (öröklött) és felvett (a családi minták és a változó környezeti hatások) lenyomatok, sémák, képek, programok, mint egy számítógépben. A szívünk irányítja ezt a számítógépet, de az elménk szintén a hozott és szerzett tapasztalatokkal, emlékekkel, hibás kódokkal sajnos gyakran felülírja az irányító központ utasításait, és folyamatosan megfertőzi „vírusokkal, férgekkel, trójaival, egyéb beférkőző parazitával” a múltból és a jelenből. Ezek a lelki és fizikai kártevők okozzák az elváltozásokat.

Azt, hogy az elváltozások milyen területen jelennek meg az határozza meg, hogy honnan érkeznek a behatolók, milyen hibásak a kódolt információk, hogyan hatnak a szerzett tapasztalatok, milyen erős a szervezet védelmi vonala (tűzfal, vírusirtó stb. > fizikai, lelki immunrendszer).


Sok felkérést kapok beteg icike-picike csecsemők, nagyobbacska gyermekek, kamaszok, fiatal felnőttek betegségeivel kapcsolatban. Van, aki tanácsot kér, van aki „csak” egy like-ot, van aki pénzbeli támogatást.

Vannak kételyeim, amiért nem mindig szoktam teljesíteni a „felkérést”, megosztást, vagy a like-ot.

Ez nem a betegséggel kapcsolatos, hanem magával a körülménnyel.


Egy példát szeretnék leírni;

Van egy általános iskolás kislány, akinek újságban, hirdetményben gyűjtöttek pénzt arra, hogy segítséget tudjanak nyújtani. Vidéki kisvárosban él, meglehetősen nehéz körülmények között. Leukémia miatt kapja a kezeléseket Budapesten. Sok kiadásuk van, és kevés jövedelmük.

A családnak olyan körülményt kéne biztosítani a kislány számára, hogy esélye legyen a gyógyulásra. Hogyan? Miből? Ennek a családnak nem elegendő a pozitív gondolkodás, mert az anyagi síkon nincs meg a lehetőségük megteremteni, amire „vágynak”.

Becsülendő, hogy az iskola, ahol tanul, rendezvénnyel, felajánlással igyekezett segíteni neki. Összesen megközelítően 300.000 – Ft jött össze.

Ez ebben a nehéz élethelyzetben éppen csak valami, de örüljünk neki.

Igen ám, de van egy csavar a történetben; az önkormányzat gyámot rendelt ki az „összeg mellé”, nehogy rosszra fordítsák. Elképesztő az egész eljárás (a helyi újságban is benne volt). Van véleményem róla, de inkább megtartom magamban, mert nem emelné az írásom színvonalát.


A másik esetnél megkértek, hogy hívjak fel egy családot, ahol egy autista kisfiút „nevelnek”.

Aki kért bízik bennem, és tudja, hogy van lehetőség segíteni. Már az is furcsa volt, hogy nem ők keresnek engem. Felülírtam a rossz előérzetem, és telefonáltam.

A vonal másik oldalán a kérdésemre, hogy -Miben segíthetek? -, döbbent csend volt.

Az Anyuka azt mondta, hogy nekik nincs szükségük semmire, mert minden rendben van.

Igaz a kisfiú létezik, igaz, hogy autista, igaz, hogy néha kezelhetetlen, és már ki vannak merülve, de nekik nincs szükségük semmire.

Finoman fogalmazva is érdekes volt a szituáció.


Az elmúlt 5 évben meglehetősen gyakori, hogy autista vagy súlyosan fogyatékos gyermeket nevelő családokba „botlom” így vagy úgy. Néha eljutok személyesen hozzájuk, és lehetőséget kapok arra, hogy beszélgessünk. Innen, mintha egy rosszul megírt forgatókönyv jelenetei játszódnának újra meg újra. Fáradt, kiégett szülők, neveletlen egészséges testvér, vagy testvérek (mert minden figyelem a beteg testvérre irányul) és egy közepesen, néha súlyosan „önmagába bezárkózott” beteg gyermek. Innen indulunk, és az esetek 99 %-ban nem jutunk sehova.

Sajnos ez általánosságban minden más problémával küzdő családra is igaz, az elmúlt 12 év összes találkozását figyelembe véve.


Miért? Mert nem értik meg azt a lehetőséget, amely a rendelkezésükre áll(na). Ugyanis addigra, amire el kezdünk beszélgetni érzelmileg, testileg, lelkileg és legfőképpen anyagilag ki vannak facsarva. Az elméjük tele van félelemmel, aggodalommal, lelkiismeret furdalással, és nehéz leírni, de SZÉGYENNEL. Nem értik miért történik velük mindez, és nincs a szívükben kellően erős hit, ahhoz, hogy elhiggyék, van kiút.

Nem biztos, hogy a teljes gyógyulásra lehet számítani, de javulás minden esetben várható.

A félelem lebénítja őket. Félnek a csalódástól, félnek szembesítéstől, félnek a saját lelkiismeretüktől (születésünktől fogva védekezésre vagyunk kódolva -Én nem tehetek róla! Nem én csináltam! Utállak, mert szembesítesz a feladataimmal! stb) .


Ma olvastam egy „nagyra becsült orvosról” páciense véleményét.

Néhány éve már ismerem az előadásai, írásai révén. Számomra elég ellentmondásos személy.

Ma megkaptam rá egyfajta választ;

-„nagy tudású, sok végzettséggel, de pénzéhes és lelkiismeretlen orvos”- ezért, vagy pont nem ezért, de a várója mindig tele van, és időponttal is csak nehezen lehet hozzá bejutni.

Ugye milyen érdekes az emberi elme. Azért mert híres, népszerű, sikk hozzá járni, igaz sokba kerül, igaz, hogy nála az idő pénz, és ebből legyen minél több, mégis „kézről kézre adják”, és ő a jó orvos.


És az érem másik oldala; van néhány sokoldalú, nagy tudású, nem orvos végzettségű „csak” természetgyógyász, aki időt fordít minden hozzáforduló problémájának megoldás keresésére, szinte folyamatosan ingyen nyújt segítséget. Néha még egy köszönöm nélkül is fáradhatatlanul „dolgozik”.


Azért írtam ezt az eszme futtatásomat, mert el szeretném hitetni, hogy minden, a teljes éltünk, megváltozhat egy pillanat alatt.

Azt, hogy mikor azt ne akard tudni :), de HITTEL; SZÍVVEL, LÉLEKKEL tudd, hogy bekövetkezik :)!


Most én is erre várok, mert a lehetőséget, ami a kezemben van sok családnak szeretném odaadni, megtanítani használni, és velük együtt látni mennyire jól működik.

Mert az amiről nem tudunk az bizony nagyon fáj, és később egyre jobban fájni fog!


Megnézted Gregg Braden előadását?

Ha eddig nem tetted remélem most már kíváncsi lettél, és vágyódsz arra, hogy fejlődj.

Én sajnos nem vagyok ilyen szuggesztív előadó, még, de törekszem rá :)!

Remélem találkozunk :) !


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.