Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartsunk egy kis önvizsgálatot

2009.06.11

 

"Nincsenek véletlenek és nincsenek áldozatok.

Minden ember felelős a saját fejlődéséért. Mindenki maga vonzza a körülményeket, amit az életben megél.Leadja a rendelést és kap három görbe bögrét. Ez része a tanulási folyamatnak, próba és tévedés.

Kép Ez az élet a tiéd. Lehetnek különféle kapcsoltaid, szerethetsz másokat, de az, ami lettél, mindaz, amit megélsz a te fejlődésed. Megtanulunk felelősséget vállalni a körülményeinkért és megtanuljuk, hogy az Egyetemes Törvényen belül nem tartozunk számadással mások fejlődéséért. Talán durván hangzik, de az Egyetemes Törvényen belül hihetetlen rend és igazság van.

Ezért is olyan fontos minden csapás. Így lesz az embernek lehetősége, hogy a mindennapok mögé tekintsen, és így kerül kapcsolatba valódi belső énjével.

Kétségbeesésében az ember a határtalan erőhőz fordul és észreveszi, hogy minden megváltoztatható, hogy a szenvedést a belső én hozta létre, és amikor így kapcsolatba kerül belső énjével, meg is változtathatja azt.

Megmondatott, nincsenek gyógyíthatatlan betegségek, csak gyógyíthatatlan emberek, és ez igaz az Egyetemes Törvényben lévő energiára is."

/Stuart Wilde: Csodák pedig vannak/

 

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.