Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Babalélek kibontakoztatása

2009.06.24

KépÉs mindezt már az első gondolattal kezdjük el.

A terhesség még várt gyermek esetén is számos véletlenszerű tényező egybeesésének eredménye. Ha tudatosan tervezünk is, az első sejtosztódások, a megtermékenyített petesejt beágyazódása  - tehát azok a történések, amelyek az élet szempontjából talán a legfontossabbak - akkor játszódnak le, amikor még nincs tudomásunk a másállapotunkról.

Mindent el kell követnünk, hogy már ezt az időszakot megelőzően is -lehetőségeinkhez képest- ideális körülmények között éljünk.

 Még a fogantatás előtt érdemes képet kapni az anya és az apa egészségi állapotáról, a létfontosságú szervek működéséről, családi és toxinok által fennálló terheltségekről.

A gyermek utáni vágy olyan hajtó erő, mely segít leküzdeni mindazokat a félelmeket, amelyek a baba vállalásából adódnak. Két felnőtt ember megfontolt, felelősségteljes döntése alapján létrejött fogantatásból várhatóan egészsége gyermek születik.

Bár tagadhatatlan, hogy a közös gyermek a párkapcsolat erősítésének lehetséges formája, ez csak akkor érvényesül, ha KÖZÖS AKARATTAL TERVEZETT ÉS VÁLLALT gyermekről van szó!!!

A szülés romboló párkapcsolat esetén igencsak merész vállalkozás. Bizonyos esetekben segíthet a kapcsolat megújításában, más esetekben azonban a látszólagos átmeneti csend után -mivel a lényeges problémákat nem oldja meg- a kapcsolat elmérgesedéséhez, szélsőséges érzelmi megnyílvánulásokhoz vezet. Ez az állapot nagyon ártalmas a babánk fejlődése szempontjából /és persze a család többi tagjának sem tesz jót/!!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.