Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életerős magzat,könnyű terhesség

2009.02.16

 

Kedves lányok,asszonyok mit lehet tenni,hogy ne utópia legyen a "kívánsággyermekek" fogantatása,kihordása,megszületése és az ideálishoz közeli,egyéniségéhez alkalmazkodó felnevelése?

Az első lépés,hogy olyan partnert,társat találni,akivel képesek vagyunk egységet alkotni "jóban-rosszban". Kell,hogy legyen közös pont,közös érdeklődés,és hasonló intellektus.

Második lépés,hogy egyezően,közös akarattal vállalni a gyermeket/gyermekeket.

Harmadik lépés a szintén közös betegségspecifikus detoxifikáció /állapotfelmérés után,egyénre kidolgozott méregtelenítés/.Ebben benne van a szervezet tehermentesítése,méreganyagok kivezetése és a lélek harmóniájának visszaállítása.

Ez kb.7-12 hónap.A tervezett fogamzás előtt 1 hónappal a méregtelenítést be kell fejezni.

Enélkül a baba az édesanya és édesapa,valamint a környezeti és belső méreganyagainak "raktárává" válhat.

 Fontos,hogy döntéskor tudatosságra törekedjünk,mert a felelősség egy életen át tart a "világra hívott" gyermekekért.És természetesen önmagunkért,a párunkért /szűkebb és tágabb családunkért/.

"Az ember a világegyetem szerves része.Ha akarja,ha nem.A Teremtő /vagy bármely más néven nevezett erő/ nem választotta szét mesterségesen az olyan elementáris folyamatokat,mint a fogamzás,a születés és a kozmikus konstellációk.Ezek "valamilyen módon" összefüggnek.Akkor is,ha ezt nehéz elfogadni." Dr.Jonas

nes.wellness@gmail.com

 

 

A mappában található képek előnézete A XXI.sz vívmánya:okfeltárás és gyógyulás