Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalok havonta

2009.11.04

 

A hónapok angyalai

Ahogy a napoknak és az évszakoknak, a hónapoknak is meg van a saját őrangyala. Ha szeretnéd, hogy az adott hónap sikeres legyen – minden téren -, akkor dolgozz a hónapok angyalaival.

Január hónap

Őrangyala: Gábriel
Színe: fehér


Február hónap

Őrangyala: Barchiel
Színe: világoszöld


Március hónap

Őrangyala: Malahidel, aki segít a szeretők közötti kapcsolattartásban.
Színe: világossárga


Április hónap

Őrangyala: Rafael
Színe: világoszöld


Május hónap

Őrangyala: Ambriel, aki segít a gonosz erők elhárításában.
Színe: rózsaszín


Június hónap

Őrangyala: Muriel
Színe: smaragdzöld


Július hónap

Őrangyala: Verchiel, aki a Nap erőiben jártas.
Színe: kék és lila


Augusztus hónap

Őrangyala: Mihály
Színe: arany és sárga


Szeptember hónap

Őrangyala: Uriel
Színe: narancs és piros


Október hónap

Őrangyala: Barbiel, aki lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépj halott őseiddel.
Színe: fekete és narancs


November hónap

Őrangyala: Advachiel
Színe: barna


December hónap

Őrangyala: Hanael, akit a gonosszal szemben idézhetsz.
Színe: piros és zöld


Angyalmágia a havi célok sikeréért

Hozzávalók:

1 filctoll, vagy színes ceruza
1 boríték
Néhány db kis papír

Tegyél fel valami lágy, nyugtató zenét, ha úgy érzed, hogy ez segít az ellazulásban és a koncentrálásban. A borítékra írd rá annak a hónapnak a nevét, amelynek sikeréért dolgozol. Lazulj el, és gondolj arra, mit is szeretnél valójában elérni ebben a hónapban?


Minden apró célodat írd fel egy-egy darab kis papírra, majd írd alá a nevedet. Ha végeztél a célok összeírásában, tedd az összes papírt a borítékba, de ne ragaszd le. A boríték hátuljára írd annak az angyalnak a nevét, akitől a segítséget várod.

Fontos: ha nem tudod, vagy nem akarod az angyalokat a nevükön szólítani, akkor egyszerűen hívd őket a hónap angyalaként.


Hívd a hónap angyalát!

Ha ezekkel végeztél, hívd a hónap őrét, hogy segítsen céljaid elérésében. Ezt a következőképpen teheted: fogd a borítékot a kezedbe, és képzeld magad elé, hogy angyali segítség áramlik testeden keresztül a borítékba. Ragaszd le, majd helyezd a borítékot valami biztonságos helyre.


A hónap utolsó napján vedd elő a borítékot és nyisd ki

Azokat a cédulákat, amelyeknek céljai már megvalósultak, égesd el, majd mondj köszönetet az angyaloknak. Nézd át azokat a cédulákat is, amelyeken szereplő célok még nem valósultak meg. Vajon miért nem? Túl magas elvárások voltak? Valami vagy valaki az utadba állt? Vedd fontolóra azt is, hogy ez a cél még mindig fontos-e az életutadon. Ha már nem, akkor egyszerűen dobd ki a cédulát. Ha még mindig fontos számodra, akkor helyezd át egy másik hónap borítékjába.

A fenti eljárást minden hónap első és utolsó napján végezd el. Folyamatosan készíts feljegyzéseket a haladásról, és gondolataidról. Fontos, hogy mindent írj le, ami a mágiával kapcsolatos, és azt, hogy miként változtatta meg életedet

 

 

Ez a videó nem pontosan illik ide, de arra gondoltam, hogy innen is választhasz kívánságot az Angyalod felé. Hallgasd meg, nézd meg, olvasd el és legyél bátor kívánságot választani. Minden időben fontos, hogy megtaláld azt, aki... fontos Neked, és akinek Te is fontos vagy!

<object width="336" height="295"><param name="movie" value="http://hu.netlog.com/go/widget/videoID=hu-557126"></param><param name="wmode" value="window"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://hu.netlog.com/go/widget/videoID=hu-557126" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" wmode="window" width="336" height="295"></embed></object>