Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NES: Nagy Eséllyel Segítünk

2009.11.04

 

A NES terápia egy teljes, nagyon hatékony, jólétet biztosító rendszer.

 

A világon több száz NES szakember alkalmazza más holisztikus gyógymódokkal együtt. Észrevehetően javítja a >Csontkovácsolás/Kiropraktika által alkalmazott izom és ízületi korrekció tartósságát. Hosszabb időn keresztül megmarad a kezelések hatékonysága.

>Akupunktúrával együtt alkalmazva átrendezi, eredményesebbé teszi a kezelést.

>Homeopaták igazolni tudják, hogy a NES alkalmazásával a homeopátiás szerek bonyolultabb esetekben hamarabb hatnak.

>Személyi edzők is észre veszik, hogy a testi erő és az erőnlét fokozódik a NES- cseppek segítségével, valamint a vitaminok, aminok, ásványi anyagok; a mikro -és makro tápanyagok könnyebben felszívódnak, hatékonyabban épülnek be.

>Érzelmi konfliktusok, mentális problémák, szenvedélybetegségek kezelésénél észrevehetően könnyebbé, elviselhetőbbé, nagyobb hatásfokúvá teszik a páciensek számára a kezelésekhez alkalmazott pszichoterápiát, valamint a kezelésekhez szükséges gyógyszerek és egyéb kiegészítő készítmények kevesebb dózissal is elérik a hatásukat.

 

Akkor tud igazán jól működni a NES program, ha az alkalmazását megfelelő előkészítés előzi meg:

>A terapeutának nagyon sokat segít, ha egyéb területeket is ismer, és valódi tudás birtokában van; nem a lexikális adathalmazok ismeretére gondolok, hanem a használható, a természet törvényeit ismerő és alkalmazó eljárások ismeretére.

>Kliens, páciens, beteg felkészítése személyre szabottan. Elsősorban az agyban történő akadálymentesítéssel kezdve.

 

A NES szkennelő programja egy olyan információs rendszer, amely megfelelőn előkészített páciensnél! - gyorsan, 10 másodperc alatt készít el egy pillanatfelvételt a páciens energetikai rendszeréről.

Megmutatja az emberi testmező energetikai állapotát;

>a zavaró mezők, genetikai hiányosságok, terheltségek, külső-, és belső környezeti méreganyagok;

>vírusok, gombák, baktériumok, kemikáliák, valamint érzelmi és táplálkozási egyensúlyhiány,

>váz -és izomrendszer stressz szintjének terheltségi fokát. Ezt színekkel jelöli (fehér, sárga, zöld, narancs, piros).

 

Ahhoz, hogy megértessük hogyan tud működni hatékonyan a NES szkennelő programja, a terapeutának ismernie kell a kínai meridiángyógyászat, a mágneses vektorok, az akupunktúrás pontok, a szervek és szervrendszerek működése közötti összefüggéseket, mert a gyógyítás ütemtervét a kezelő határozza meg.

 

Sokszor súlyos betegségnek látszó tünetegyüttes mögött, felszívódási probléma, anyagcserezavar, valamilyen allergia, nyomelem hiány, stresszorok befolyása stb. állhat. És sokszor az enyhe tünetek figyelmen kívül hagyása krónikus, egyre súlyosabb betegségeket idézhet elő az idők folyamán, mert láncreakciót indíthat el a szervezetben.

Pl. magas vérnyomás előidézője lehet a keringési rendszer hibája; szív és érrendszer, de lehet a kiválasztó szervek energiahiányos állapota – pl. a vese funkcionális működési zavara.

 

Cukor betegség;

>lehet hozott; a születés óta fennálló,

>lehet szerzett; gyermekkorban, terhesség alatt, felnőttkorban környezeti hatásra,

>lehet időskori és fertőzéses.

 

Autizmus;

>születés óta fennálló; az anya szervezetéből a magzatba átjutó nagy mennyiségű hormon (tesztoszteron), nehézfémek (energetikai térfoglalók; kitöltik az összes teret, nem engedik helyükre kerülni a fejlődéshez szükséges információkat), vegyi anyagok, gyógyszerek, fertőzéseket előidéző élősködők maradványai, állatokból, és egyéb környezeti elemekből (víz, levegő, étel, ital stb.)

>gyermekkorban kialakuló,

>felnőttkori; az utóbbi kettő környezeti terheltség következménye, legtöbbször nehézfémek felhalmozódása van a hátterében.

 

Most az alábbi cikkel is szeretném még alátámasztani mondandómat.

Atlanta három, és a világon több tíz kiemelkedő orvos a praxisa alapjának tekinti a NES rendszerét!

Mint ahogyan én is MINDEN GYÓGYÍTÁS ALAPJÁNAK tekintem.

Ha valakinek információra van szüksége, szívesen segítek;

robgyogy@t-email.hu

 

Olvasd le a testmeződ, és gyógyítsd meg!

 

Mindenkinek, így neked is van testmeződ, ami árulkodik egész lényed jólétéről.

Kép

Legyen lelki vagy testi bajod, könnyedén, egy alig 15 másodperces leolvasással, pontosan megtudhatod, mi a hiba oka. Ezután pedig jöhet a célzott kezelés, ami valóban hatékony…

Aki már kipróbálta, csak dicséri az új, számítógépes állapotfelmérésen alapuló terápiás eljárást. Először is azért, mert a régmúlt időkben keletkezett sebhelyektől, a kialakulóban lévő vagy már meglévő súlyos betegségeken keresztül, a vitamin- és ásványianyag-hiányig szinte nincs olyan egészségügyi, vitalitásbeli probléma, amit ne tudna kimutatni, majd kezelni.

Ne gondolj újabb csodaszerre, hisz kizárólag az állapotfelmérés és néhány gyógyító csepp valóban nem hozna radikális változást az életedben. Ám a teljes körű állapotfelmérést követően azt is meg tudhatod, hogyan változtass az életmódodon a teljes harmónia és kiegyensúlyozottság újbóli eléréséhez.

Forradalmi, de még sem

Mondhatnánk forradalmi újításnak a NES(Nutri-Energetic System)-terápiát, de ha végigolvasod cikkünket, valószínűleg te is arra a következtetésre jutsz, mint mi. Vagyis, hogy végső soron a már meglévő biofizikai elméletből és gyógyítási módból hozták ki a kutató-gyógyítók a lehető legjobban.

Kép

Rajongásunk még sem csitul, mivel akárhonnan is vizsgáljuk ezt a terápiát, azt biztosan állíthatjuk róla, hogy a gyógyítást és kórkép megalkotás folyamatát kimozdította a szubjektivitásból. Ettől fogva tényleg nem hagyatkozhatnak az orvosok a megérzéseikre – ahogy azt korábban sokszor tették – hanem csak a fekete-fehér tények beszélnek helyettük.

Jelzésértékű üzenetek

A biofizikán alapuló a terápia, melynek alapja, hogy az emberi testmező befogadja és szabályozza a fizikai, a kémiai, az érzelmi, az energetikai és a memória kommunikációs csatornákat méghozzá a testen belüli információs szállító anyagokkal. A NES rendszer tulajdonképpen az emberi test energia és információs mezőjét, az innen érkező üzeneteket tanulmányozza. Ha ezek az üzenetek zavarosak, akkor értelemszerűen bizonyos tüneteket, betegségeket, gyengeségeket jeleznek. Ezt te akkor észlelheted a közérzeteden, amikor megmagyarázhatatlan okokból gyengének, „nyomottnak”, kimerültnek vagy levertnek érzed magad.

Kép

Összefoglalva a NES-terápia feltárja, a testmeződ válaszait, amik, ha zavarosak, akkor nem működik megfelelően a tested: probléma van az energia szabályozás és információ áramlás terén, és a testmező nem jól látja el feladatát abban, hogy a szervezet egészséges tudjon maradni, és jól érezd magad a bőrödben. Ezután jöhet a kezelés, de erről majd később.

Csak egy érintés…

Először egy kéz alá illeszkedő készülék, valamint egy szoftver segítségével – gyakorlatilag – letapogatják az egész testet: miközben a szkennelő gépre helyezed a kezed, pár perc alatt 145 vitalitást jelző tényezőt vizsgál meg automatikusan a program, majd fontossági sorrend szerint rendezi az eredményeket.

Ezután egy, a kezelés során végig résztvevő orvos avat be a részletekbe. A kapott eredmények azonnal jól láthatóak, tisztán áttekinthetőek, melyekből ott helyben megtudhatod, többek között, hogy milyen:

- a 16 fő szerved (testrendszered) állapota,
- az energiapályád (meridiánod) és a belső szerveid közötti kommunikáció egyensúlya,
- az anyagcseréd állapota,
- érzékenységed van a méreganyagokra,
- az érzelmi egyensúlyod,
- állapotban van izomzatod és csontrendszered.

Kép 

 

 

 

 

 

 

Info-cseppekkel a jobb életért

A szkennelés alatt feltárt problémáidat, kiigazítókat használva, valamint személyre szabott életmódváltással javíthatja meg kezelő orvosod. Ezek a kiigazítók, korrektorok információs cseppek formájában kerülhetnek be szervezetedbe. A cseppeket szájon át szedheted be vízben feloldva. Minden info-cseppet különleges eljárással készítenek el, mely előállítás során az emberi testmező problémáinak megfelelő információval látják el mikrotápanyagok segítségével. A végső cél, hogy az információk, valamint azok áramlásának helyreállításával újra megteremtsék szervezeted vitalitását.

 

Női Portál cikke; Vetró Rita írta 2009-08-04 -én

 

 

 

Az alábbi levelet egy fórumon találtam- Ez az írás is bebizonyítja, hogy aki ismeri a NES-t, az meggyőződéssel ajánlja tovább.

 

Sziasztok

A pár napja bonyolódó NES terápiával kapcsolatos vitához, szeretnék egy cikket hozzá tenni.
Remélem Toro nem haragszik meg érte.
Az interjú Prof. Dr. Török Szilveszterrel készült, az Elixír magazinban. Ha valakinek információra van szüksége, szívesen segítek. (én is: robgyogy@t-email.hu)

 

 

Prof. Dr. Török Szilveszter elismert gyógyító és tanár, aki egész életében azért küzdött, hogy Magyarországon nagyobb kultúrája legyen az egészségnek. Tudása és tapasztalata miatt sokan tisztelik, ezért ha létezik tudós vagy terápiás módszer, aki, vagy ami előtt ő hajt fejet, abban lehet valami. Ilyen korunk egyik legnagyobb kutatója, az ausztrál Peter Fraser, aki két éve nyilvánosságra hozott egy úttörő technológiát, amely Nutri-Energetic Systems (NES) néven vált ismertté a világon és fél éve már Magyarországon is.
Prof. Dr. Török Szilvesztert most, mint NES-szakértőt kérdezem a terápiában rejlő lehetőségekről.

- Mitől forradalmi a NES?
- Attól, hogy először egyesíti a biológiát és a fizikát kvantum-elektrodinamikai alapon a gyógyászatban. A NES működése biofizikai fölfedezéseken alapul. A kutatókat az motiválta, hogy megtalálják a biológiai élet átfogó magyarázatát, és befoltozzák az emberi lét kémiai modelljén levő lyukakat. Sokkal többek vagyunk ugyanis, mint kémiai vegyületek egyszerű gyűjteménye. Minden élő szervezet atomokból áll. A biokémia az atomok molekulákká történő alakulását kutatja, és ezen molekulák kölcsönhatásait az élő szervezetben végbemenő számtalan folyamat során. Azt azonban nem képes kimutatni, hogy ezek hogyan és miért történnek. A modern kvantumfizika mérésekkel igazolta, hogy az atomok állóhullámok információátvitelén keresztül lépnek kölcsönhatásba egymással, és hogy ez az információ, felelős az atomi kombinációkért. A biofizikusok az atomi információátvitel elméletét kiterjesztették a biológiai szervezetekre, és kimutatták, hogy ez az információátvitel hozza létre az élet létfontosságú összetevőit. A vizsgálatok egy specifikus, információ alapú biomező létezését igazolták, amit emberi testmezőnek neveztek. Ez az intelligens és strukturált testmező a tudatos szervezet legfőbb létrehozó, szabályozó- és ellenőrző mechanizmusa, és annak kémiai, biológiai, mentális, érzelmi, emlékezeti és energetikai területeit foglalja magában. Mind a hat szint egyaránt fontos, és kölcsönhatásban áll egymással. Az emberi testmező tehát eddig elképzelhetetlen módon teremt kapcsolatot a test különböző funkciói között, az atomi szinttől az öntudatig. Információátvitelen keresztül valósítja meg az élettelen kémiai vegyületek élő szervezetté történő szerveződését, egyesíti az ember fizikai és mentális részeit. Torzulása esetén a hozzátartozó szabályozó-, koordináló működések károsodnak, és megjelennek a betegségek. A testmező számos okból torzulhat, például toxinok, érzelmi konfliktusok, fizikai traumák, elektromágneses szennyeződések hatására.
A NES-program segítségével ez az összetett, bonyolult működésű emberi testmező mérhető, diszharmóniája azonosítható, és a hibáit korrigáló szerek is meghatározhatók, amelyek a szervezet veleszületett öngyógyító képességét használva természetes úton hozzák létre a pozitív változást mind a hat szinten.

  - Része-e az aura a minket létrehozó, karbantartó és ellenőrző testmezőnek?
  - Igen, de az aura az élő test része, ami akkor jön létre, amikor az egész dinamikus testmező, a szüleinktől örökölt, ránk jellemző egyedi genetikai kód vagy mátrix, illetve az atomi rezgések által létrehozott morfogenetikus állapot már létrejött. A testmező több mint egy többrétegű aura – kvantummezők hálózata, és kvantumszintű rezgései messze túlmutatnak az aurában mérhető biorezonanciás rezgéseken.

  - Hogyan történik a vizsgálat?
  - Egy személyes konzultáció után történik a szkennelés, melynek során tenyerünket a testmező-mérőre kell helyeznünk.
  Pillanatok alatt lezajlik a mérés és az értékelés, mindössze néhány másodpercen belül 700 adat felvétele történik, és 145 teszt fut
  le, melynek a számítógép képernyőjén megjelenített eredményei látványos és könnyen érthető jelentést adnak tengelyszögeinkről és polaritásunkról; fő szervrendszereink állapotáról, az energiaáramlás blokkjairól; az egyes szerveink működéséről, legbensőbb énünkről, érzelmi állapotunkról, táplálkozásunkról és anyagcsere-folyamatainkról, izom- és csontrendszerünkről; valamint arról, hogy milyen mikroorganizmusok hatnak ránk, és milyen toxinoknak, környezeti ártalmaknak vagyunk kitéve. A mérés biztonságos és passzív, ami azt jelenti, hogy a készülék sem feszültséget, sem jelet nem bocsát ki. A NES lényege az egymásra épültség – hierarchikus rendben mutatja meg az embert. A szoftver hagymaszerűen halad végig az egyes szinteken, a felszíntől a legmélyebb rétegekig. Az első mérés az alapszint tényezőire koncentrál, míg a későbbi mérések során egyre mélyebb szinteket vizsgálunk és kezelünk.

  - Azon túl, hogy teljes képet ad állapotunkról, hogyan segít a NES-terápia a gyógyulásban?
  - A vizsgálat során kiderül, hogy mely szinteken, pontosan hol és mennyire torzult a testmező, melynek függvényében a terapeuta összeállítja a mező korrigálásához szükséges NES-terápiás Info-cseppek, személyre szabott szedési tervét.
  Ezek a kvantuminformációval kódolt cseppek minden eddigi koncepciótól eltérő módon pontosan azokat az energetikai információs csomagokat juttatják a szervezetbe, amelyek az egyén testmezejének harmonizálásához szükségesek. Segítségükkel helyreállítható a testmező, és ez által aktiválódik a test öngyógyító képessége. A cél annak elérése, hogy energetikailag mindig a csúcson legyünk.
  A betegségeket általában a helytelen gondolkodás, valamint a toxikus anyagok okozzák, és az elváltozások először a testmezőben jelennek meg, a szervekben csak később. Az öngyógyítás képessége bennünk van, de idővel elfelejtjük. A NES-terápia azonban segít „emlékezni”, az információ közvetítése által felébreszti a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

  - Miből állnak az Info-cseppek?
  - Ezek a cseppek tisztán energia alapúak: vízből, kis mennyiségű alkoholból és szubatomos mikrotápanyagokból állnak.
  Ezekbe a tápanyagokba kódolták lézeres eljárással azt a kvantuminformációt, amely az ideális testmező-tulajdonságokat tartalmazza, és megszünteti a sokkok, traumák, toxinok és érzelmi hatások által okozott blokkokat.
  Jelenleg hatvannégyféle csepp létezik, melynek öt típusa szinte minden testmező-deformációt lefed.

  - Vannak-e a terápiának mellékhatásai, ellenjavallatai?
  - Ellenjavallata és káros mellékhatása nincs, viszont kellemetlen tünetek átmenetileg előfordulhatnak, hiszen komoly méregtelenítés folyik a szervezetben, ami eleinte rosszabbodással járhat. Mindez azonban a tisztulás, a gyógyulás jele.

  - Gyógyíthatók-e súlyos betegségek is NES-terápiával?
  - A terápia elsődleges célja a megelőzés, de gyógyításra is kiválóan alkalmas minden olyan betegség esetén, ahol a szervezet energetikai rendszere nem szenvedett maradandó károsodást, és a kóros folyamat még visszafordítható.
  Rákos betegek is gyógyultak már meg ezzel a módszerrel.

  - Alkalmazható-e kisgyerekeknél a terápia?
  - Igen, akár már egynapos korukban. Az álmom, hogy pici babákon alkalmazhassam a terápiát, mert az ő testmező-torzulásuk, ami például egy magzati kori lelki trauma vagy az öröklött genetikai adottságok következménye, egy-két, a kezükre vagy talpukra kent cseppel jól korrigálható.

  - A hit is energia. Ha valaki nem hisz a módszerben, azzal kiolthatja az Infocseppek gyógyító rezgését?
  - A hit ereje nagyon fontos, a nélkül valóban kevésbé hat a terápia. Ezért aki hitetlen, jobb, ha bele sem vág.

  - A gyógyuláshoz elég-e a hit és a cseppek előírásnak megfelelő szedése?
  - A NES nem kezeli a testet közvetlenül, nem változtatja meg a mentális állapotot, és nem avatkozik érzelmi kérdésekbe, csupán utat enged a jó állapothoz, amiért nekünk is tennünk kell. Például a hiányzó ásványi anyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat nekünk kell pótolnunk, és érzelmi problémáink megoldását sem várhatjuk a cseppektől. Az Infocseppek csupán az optimális feltételeket teremtik meg önmagunk meggyógyításához.

Denkinger A. cikke az Elixírből

 

A mappában található képek előnézete A XXI.sz vívmánya:okfeltárás és gyógyulás